Zorg

Zorgverleners zijn vaak de ogen en oren van ouderen

Mantelzorgers, thuiszorg en andere professionele zorgverleners zijn goed op de hoogte van de leefsituatie van ouderen. Zij zien vaak als eerste wat er beter kan, waar het niet goed gaat en waar ouderen vastlopen. Ook op financieel gebied horen en zien zorgverleners zaken die aangepakt moeten worden. Zij weten wat er wel en niet goed is geregeld voor bijvoorbeeld een erfenis. Zij horen of ouderen hebben vastgelegd wat er moet gebeuren wanneer één van de echtgenoten getroffen wordt door dementie of een hersenbloeding. Zorgverleners weten ook wanneer er niks is geregeld.

Ondersteuning voor zorgverleners

Maar waar kan de zorgverlener naartoe met zijn of haar vragen? Veel tijd om iets te regelen, hebben zorgverleners vaak niet. Ben je een zorgverlener en schat je in dat er op financieel gebied of op het gebied van ‘zelf nog beslissingen kunnen nemen’ iets moet worden gedaan voor jouw cliënt, neem dan contact op met YVON. Wij kunnen je helpen door deze zorg uit handen te nemen. YVON kent de weg en YVON kan de daad bij het woord voegen door ontbrekende zaken meteen goed vast te leggen.

Voordelen

Een geregelde toekomst

Ben je op leeftijd en wil je een goed en zeker geregelde toekomst omdat je dat rust geeft, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken met je mee en zorgen voor jouw goed en zeker geregeld toekomst.

Het eerste uur is gratis

Loop gewoon eens binnen met een vraag en je kunt rekenen op een persoonlijke benadering. De meter gaat echt niet vanaf het begin lopen. Het eerste uur bieden we je gratis aan.

Wij denken met je mee

Heb je een vraag over hoe je de financiële belangen van een ander kunt behartigen als die persoon dat zelf niet meer kan? Dan denken wij direct met je mee en adviseren je over wat je in jouw situatie het beste kunt doen.

Let op! U verlaat de site van Yvon. X Doorgaan