Wonen

Bij een huis komt meer kijken dan alleen het kopen en verkopen.

Huiseigenaren kennen de notaris vaak van ‘het passeren van de akte’. Helemaal aan het eind van het koopproces komt de notaris vaak pas in beeld. Vroeger was dat ook dé rol van de notaris bij het kopen van een huis, maar tijden zijn veranderd. Klop bij het begin van je huizenjacht eens bij YVON aan. Wij kunnen je vanaf het eerste moment adviseren en behoeden voor valkuilen. Natuurlijk kun je ook nog steeds bij ons terecht voor de nodige akten.

Wil je direct meer weten weten over onze woonpakketten? Je kunt kiezen tussen online je woningaankoop regelen via Digitrans of voor ons volledig verzorgd wonen pakket.

Woning kopen

Bij een huis kopen komt soms veel meer kijken dan alleen een leveringsakte. Een deel daarvan verzorgt je makelaar maar voor een groot gedeelte kun je ook bij ons terecht. YVON heeft antwoord op al je vragen. Wat als je samen een woning koopt, maar (nog) niet getrouwd bent of een partnerschap bent aangegaan? Wat als één van jullie een woning koopt en je hier samen in gaat wonen? Wat gebeurt er met de woning als je onverwacht komt te overlijden? Deze zaken nemen we met je door wanneer je kiest voor ons volledig verzorgd wonen pakket.

Woning verkopen

De koper kiest vaak de notaris, maar wij laten de verkoper niet in de kou staan. Leg je vragen ook gerust bij ons neer. Dit hoeven niet alleen vragen te zijn over de verkoop, maar kunnen gaan over alles wat er speelt.

Online woning overdragen via Digitrans

Bij ons kun je de aankoop van je woning in bepaalde gevallen ook volledig online en tegen een gereduceerd tarief (€900,-) laten verlopen. Je hebt dan bovendien altijd en overal toegang tot je dossier! Kies je voor voordelig online regelen via Digitrans? Meld je dan hier aan!

Hypotheek

Bij een nieuwe woning hoort vaak een hypotheek. Het is natuurlijk ook goed mogelijk dat je de huidige hypotheek wilt oversluiten. Misschien moet je naast de hypotheek een deel zelf bijdragen of wil je graag weten hoe alles in zijn werk gaat. Naast je hypotheekverstrekker heeft ook YVON antwoord op al je vragen.

Woning in het buitenland

Je huis in het buitenland verkopen of nalaten aan je kinderen gaat volgens het recht van het land waar je de (tweede) woning hebt. Je kunt natuurlijk wel in Nederland advies inwinnen en bijvoorbeeld laten vastleggen wie de woning erft wanneer je komt te overlijden.

Let op! U verlaat de site van Yvon. X Doorgaan