Volledig verzorgd wonen

Een nieuw huis, een feestelijk moment! Maar geef toe, er komt altijd wel het een en ander aan regelwerk bij kijken. Geen nood, daar kunnen wij je bij helpen. Op die manier kun jij je weer focussen op het uitzoeken van je nieuwe meubels en het organiseren van je verhuizing.

Volledig verzorgd wonen onder begeleiding van onze vastgoed specialisten en Notaris

Als je kiest voor volledig verzorgd wonen bij Yvon, begeleidt één van onze vastgoed specialisten je door alle stappen rondom de aankoop van de woning. Zo kunnen we je vooraf voorzien van overzicht met betrekking tot het hele aankoopproces en alles wat daar bij komt kijken.

Van ons mag je verwachten dat we niet alleen meedenken over de aankoop, maar bijvoorbeeld ook over de risico’s die het leven met zich mee brengt. Zo kunnen we bijvoorbeeld vastleggen wat er met de woning gebeurd als jou iets overkomt. Zodat je met een gerust hart kunt genieten van jouw nieuwe huis.

Liever zelf aan de slag, dat kan via Digitrans

Is het voor jou niet de eerste keer dat je dit doet en heb je alleen hulp nodig bij het regelen van de overdracht van je nieuwe huis? Dan kun je er ook voor kiezen alles zelf online te regelen tegen een scherp tarief. Benieuwd hoe dat werkt? Kijk dan op onze Digitrans pagina.

Vragen over wonen?

Loop je rond met vragen rondom de mogelijkheden die je hebt of weet je misschien wel helemaal niet waar je moet beginnen? Maak dan een afspraak, dan bespreken we je wensen en kiezen we samen de route die het best past bij jouw situatie.

Let op! U verlaat de site van Yvon. X Doorgaan