Digitrans

Met de woonpakketten bij Yvon Notariaat heb je wat te kiezen! “Digitrans” voor de snelle en goedkopere, online behandeling en “volledig verzorgd wonen” wanneer je persoonlijke begeleiding en aandacht belangrijk vindt.
Je woning kopen via Digitrans voor maar €1.050,-

Bij ons kun je de aankoop van je woning volledig online en tegen een gereduceerd tarief laten verlopen. Hiervoor maken we gebruik van ons eigen Digitrans-portaal. Hierin kunnen we samen alle documenten uploaden zodat we je dossier online kunnen opbouwen. Je schuift dus alleen nog maar bij ons aan voor de handtekening tijdens de overdracht van je nieuwe woning.

Wij kunnen met Digitrans een scherpe prijs bieden omdat alle communicatie tot het tekenmoment digitaal verloopt. Wil je graag alles digitaal regelen? Dan is Digitrans de oplossing voor jou. Wil je toch liever persoonlijk begeleid worden door een van onze vastgoed specialisten, dan is ons volledig verzorgd wonen pakket de beste keuze.

Start je aanvraag hieronder. Na het invullen van onderstaand formulier krijg je een uitnodiging met toegang tot ons Digitrans-portaal.

  Uw gegevens

  Optioneel: Gegevens van partner

  Verkopend makelaar

  Ik geef YVON toestemming mij per mail te benaderen over Digitrans. Ik geef opdracht aan YVON om mijn aankoop via Digitrans te verzorgen. Ik geef YVON toestemming om contact op te nemen met de verkopend makelaar en mijn koopovereenkomst op te vragen.
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.
  Let op! U verlaat de site van Yvon. X Doorgaan